top of page

CULINAIRE VERLEIDING - VERFIJNDE SEIZOENSGERECHTEN VAN

Illustratie van een prei, ui, peper en bessen
Illustratie van een schijfje sinaasappel
DSC_0025.jpg
Een lichte achtergrond met illustraties van o.a. zeevruchten, garnalen, en groenten.

MET ZORG SAMENGESTELD

Diner

amuses

kleine proevertjes naargelang het seizoen om mee te starten

Freekeh 

krokante papadum, gevuld met zomderse freekeh en granaatappel

vis van de dag *

vis van de dag met courgette en beurre blanc

lams 

lamsfilet met puree van erwt, tomaat en feta kaas

of

zwezeriken

krokant gebakken zwezeriken ipv. lams + €11

sabayon

sabayon met huisgedraaid vanille ijs en aardbeien

of
 

kaas 

zorgvuldig uitgekozen assortiment kazen + €9

3 GANGEN MENU €65

aangepaste wijnen €25

*4 GANGEN MENU €79

aangepaste wijnen €35

Zaterdagavond serveren we enkel het 4 gangen menu

Een lichte achtergrond met illustraties van kip, vis en groenten

's middags serveren we enkel het lunch menu

ossobuco 

zeebaars
citroentaartje 

Menu €43

Hoofdgerecht €27

Illustratie van een takje met bessen.
bottom of page