top of page

CULINAIRE VERLEIDING - VERFIJNDE SEIZOENSGERECHTEN VAN

Illustratie van een prei, ui, peper en bessen
Illustratie van een schijfje sinaasappel
Gebakken zwezeriken met asperges en Hollandaise sausje

Feestmenu 

Van 2 - 12 oktober serveren wij een selectie van klassieke gerechtjes waarmee we doorheen de jaren onze gasten gelukkig maakten

gegratineerde oester
octopus op spaanse wijze 

flan van ganzenlever 
-
kwartel salade 
-
kreeft het genoegen 
-
*kabeljauw, prei, garnaatljes*
-
zwezerik, appel, witloof
-
gratin d'orange, vanille-ijs
 

4 gangen €105
aangepaste wijn €35

* 5 gangen €125 *
aangepaste wijn €45

's middags serveren we een ingekorte versie van het feestmenu

Een lichte achtergrond met illustraties van kip, vis en groenten

Lunch menu

​

kwartel salade, mango, lavendel

​

kabeljauw, prei, garnaaltjes

​

dessert van de chef

selectie kazen ipv. dessert +€9

3 GANGEN lunch €43

Enkel hoofdgerecht € 28

​

Illustratie van een takje met bessen.
bottom of page