CULINAIRE VERLEIDING - VERFIJNDE SEIZOENSGERECHTEN VAN


+
Drie gangen Menu
65
+
Vier gangen Menu
80
+
Vijf gangen Menu
100


MET ZORG SAMENGESTELD
MENU VAN DE CHEF
Amuses
Kleine proevertjes naargelang het seizoen om mee te starten
Knolselder
Carpaccio van knolselder met tonijn, ansjovis en kappertjes
Kreeft *
Cappuccino van kreeft
Ravioli **
Ravioli van boschampignon met guanciale en parmesaan
Hert
Filet van hert met spruitjes, kastanje, truffelpuree en sausje van rode wijn
Banaan
Gekarameliseerde banaan met mascarpone en speculaascrumble
+
Bij het Genoegen staat seizoensgebonden koken met lokale ingrediënten en mondiale smaken centraal.
Onze menukaart wordt elke 5 weken bijgewerkt om u de allerbeste kwaliteit van het seizoen te kunnen bieden.
+
Je hebt bij ons de keuze uit een drie-, vier- of vijf gangen menu waarbij onze chef de gerechten met zorg heeft samengesteld.
Heb je haast maar wil je wel genieten van een (h)eerlijk menu? Kies dan voor ons drie gangen menu.

EEN FEEST VOOR DE SMAAKPAPILLEN
VOORGERECHTEN

Gillardeau oesters
Gillardeau oesters zijn de Rolls Royce van de oesters. Ze zijn stevig en hebben een vette en volle smaak
Gegratineerde Oesters
6 oesters uit de oven, gegratineerd tot de perfectie met prei en een Hollandaise sausje
+
Bij elk gerecht adviseren wij graag een passende wijn uit ons assortiment wijnen geselecteerd in samenwerking met hoofdzakelijk De Wingerd.
Zo ervaar je een heerlijke smaakbeleving en een perfecte harmonie tussen wijn en gerecht.
+
Wij serveren enkel menu.
Kreeft het Genoegen en zwezeriken kan enkel nog op bestelling (24 uur op voorhand)
+
Wijzigingen aan het menu hebben een meerprijs.

GUN JEZELF EEN VERWENMOMENT
DESSERTS
Dame Blanche
Een heerlijke klassieker met ons huis gedraaid vanille-ijs en chocolade saus
Kaasplankje
Keuze van de chef uit verschillende artisanale kazen

