top of page

CULINAIRE VERLEIDING - VERFIJNDE SEIZOENSGERECHTEN VAN

Illustratie van een prei, ui, peper en bessen
Illustratie van een schijfje sinaasappel
Gebakken zwezeriken met asperges en Hollandaise sausje
Een lichte achtergrond met illustraties van o.a. zeevruchten, garnalen, en groenten.

MET ZORG SAMENGESTELD

Diner

amuses

kleine proevertjes naargelang het seizoen om mee te starten

Freekeh 

krokante papadum, gevuld met zomderse freekeh en granaatappel

vis van de dag *

vis van de dag met courgette en beurre blanc

lams 

lamsfilet met broccolini tomaat, puree van doperwt en feta 

of

zwezeriken

krokant gebakken zwezeriken ipv. lams + €11

sabayon

sabayon met huisgedraaid vanille ijs en aardbeien

of
 

kaas 

zorgvuldig uitgekozen assortiment kazen + €9

3 GANGEN MENU €65

aangepaste wijnen €25

*4 GANGEN MENU €79

aangepaste wijnen €35

Zaterdagavond serveren we enkel het 4 gangen menu

Een lichte achtergrond met illustraties van kip, vis en groenten

lunch menu

carpaccio van runds

zalm - courgette - wortel - rijst - kreeftensausje

gebakje van passievrucht

3 GANGEN lunch €43

Enkel hoofdgerecht € 28

Illustratie van een takje met bessen.
bottom of page