top of page

CULINAIRE VERLEIDING - VERFIJNDE SEIZOENSGERECHTEN VAN

Illustratie van een prei, ui, peper en bessen
Illustratie van een schijfje sinaasappel
DSC_0025.jpg
Een lichte achtergrond met illustraties van o.a. zeevruchten, garnalen, en groenten.

MET ZORG SAMENGESTELD

MENU

amuses

kleine proevertjes naargelang het seizoen om mee te starten

zalm 

gravad lax van zalm met bloesinaasappel, komkommer en radijs

vis van de dag *

vis van de dag met risotto, munt en doperwt

diamanthaasje 

diamanthaasje met aardappelpuree, pecorino, venkel en korenasperge 

of

zwezeriken

krokant gebakken zwezeriken ipv. diamanthaasje + €11

panna cotta

panna cotta met rood fruit

of
 

kaas 

zorgvuldig uitgekozen assortiment kazen + €9

3 GANGEN MENU €70

aangepaste wijnen €30

*4 GANGEN MENU €85

aangepaste wijnen €40​

Zaterdagavond serveren we enkel het 4 gangen menu

moederdag.jpg
Een lichte achtergrond met illustraties van kip, vis en groenten

WEKELIJKSE LUNCH SUGGESTIE

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert 

Menu €43

Hoofdgerecht €27

Illustratie van een takje met bessen.
bottom of page